Vállalkozz.info

Téged mi fog vissza a cégalapítástól?

 

Hívj most: +3630-243-4455

Sokan álmodni se mernek arról, hogy saját cégük legyen. Inkább elkeseredetten kínlódnak, és az idők végezetéig vállalják a beosztott szerepét, pedig a jelenlegi főnökük most is az ő tudásukból él meg, és jókat nyaral az általuk megtermelt pénzen.

A képlet egyszerű. Függetlenség vagy alávetettség. Vezetői szerep vagy önfeladás.

Ha Te már eldöntötted, hogy lesz, ami lesz – megalapítod a saját cégedet, akkor gratulálok!

Helyes döntést hoztál. Mindössze még egyszer kell jól választanod a siker érdekében.

Lépj előre jobb lábbal az új életedbe!

Hívj most: +3630-243-4455

Ezekre a napokra, amikor meghoztad a nagy elhatározást, és elindítottad a saját vállalkozásodat, mindig mosolyogva és büszkén fogsz emlékezni, ahányszor felidézed a történetet.

De ehhez az is kell, hogy jobb lábbal kezdd már az első lépéseket, és ne borítsanak el a sokszor még a rutinos cégvezetőket is megterhelő adminisztratív teendők.

Vigyázat! Ha egyedül vágsz neki, vagy az önjelölt „szakértőkre” bízod magadat, hamar elmehet nemcsak a vállalkozói, de még az életkedved is.

Sajnos még mindig sokan vannak, akik nem leegyszerűsítik ezt az első látásra zűrzavaros területet, hanem tovább ködösítenek – mert maguk sem képesek átlátni a lényeget és az összefüggéseket a sikeres cégalapítás területén.

Mi ahelyett, hogy elárasztanánk a felesleges részletekkel, mintha a saját szakmánkra akarnánk kiképezni, mást mondunk Neked. Mégpedig:

Foglalkozz azzal, amihez a legjobban értesz!
A többit mi megoldjuk

Lehet, hogy ez nem Amerika, és ma nincs július 4.
De számodra eljött a függetlenség napja.

Nincs miért hosszú heteken át tovább latolgatnod az esélyeidet, vagy a cégalapítással járó bürokratikus teendőkkel vesződnöd, miközben tudásodból rengeteg profitot szerezhetnél ennyi idő alatt.

Ha gyűlölöd a papírmunkát és a hivatali sorban állást

Ha gyűlölöd a papírmunkát és a hivatali sorban állást, akkor csak bízd ránk a céglapítással járó aprómunkát. Mi mindvégig fogjuk a kezedet, és segítünk az elindulásban, mert:

  • nem szakzsargont és hosszas bonyolítást, hanem könnyen érthető kommunikációt és segítséget kínálunk
  • maximális törődést tanúsítunk irántad, és érdekeidet sajátunkként kezeljük és képviseljük
  • garanciát vállalunk mind szakmai, mind anyagi tekintetben azért, hogy már az első lépésektől a legteljesebb jogi és pénzügyi biztonságban tudhasd induló vállalkozásodat
  • partnereink és csapatunk a vállalkozásokat érintő összes hivatali teendőt képes menedzselni, így Neked már csupán az aláírásodat kell adnod a részletesen érthetővé tett papírokhoz
  • és ami a legfontosabb: nem engedünk hibázni, feleslegesen kockáztatni vagy tovább nyújtózni, mint ameddig éppen a takaró ér, hanem hosszú távon is támogatunk az önállóság felé vezető úton

Nem igaz, hogy erre születned kell!

Nem Te kell érts a cégvezetői teendőkhöz, hanem a segítőid. Senki sem cégvezetőnek születik, hanem idővel azzá lesz a megfelelő támogatással. Ehhez azonban profi tanácsadókra van szüksége, akik gyakorlati tapasztalatuk alapján lerövidítik számára a tanulást.

Lehet, hogy máshol csupán a vállvonogató és tanácstalan titkárnőt tudod elérni. Mi azonban a cégalapítással kapcsolatos konzultációt és támogatást elsősorban nem a megélhetésért, hanem a segítő foglalkozásként felfogott szakmánk szeretetéből gyakoroljuk.

Ezért a cégalapítás feladatának rutinos megoldása legtöbbször egy hosszabb távú, egészen az első sikerekig, sőt azon is túl tartó együttműködés kezdetét jelenti ügyfeleinkkel, akik között a fiatal anyától a vállalkozás terén már tapasztalt, őszes halántékú újrakezdőig szinte mindenki megfordult már.

Egy dolog közös bennük. Előzetes tudásuktól függetlenül mindegyiküket sikerre vittük – minimum olyan értelemben, hogy még a kezdetben legkevésbé „rátermettnek” tűnők is nagyobb személyes vagyont halmoztak fel idővel, mint azt alkalmazottként az  5-ös lottó megnyerése nélkül valaha is tehették volna. Mi ezért is maximálisan tiszteljük a „kezdőket”.

„Üdvözlöm, Igazgató Úr/Asszony!”

Elkötelezettségük jele az is, hogy nálunk naponta 7–19 óra között nem csupán munkatársaink, hanem a cégünk tulajdonosa személyesen is rendelkezésedre áll útmutatásaival és tanácsaival. Nem (csak) egy alkalmazott foglalkozik veled, hanem maga a tulajdonos, aki valóban „erre született”.

Honnan tudhatod, hogy rajta kívül a vezető tanácsadód is képes lesz simán átlendíteni Téged a kezdeti nehézségeken?

Onnan, hogy már 21 évesen egy 4 cégből álló csoport önálló könyvelését és bérszámfejtését végezte, 25 évesen egy 150 céget könyvelő irodát vezetett, és 27 évesen alapította saját konzultáns cégét. A kezdő vállalkozások a támogatása nem csak a szakmája, hanem lelkesedéssel űzött hobbija is. Számára mindahányszor izgalmas szakmai kihívást jelent, hogy egy jó ötletet vagy a saját munkájához kiválóan értő, de a bürokrácia útvesztőiben járatlan, kezdő vállalkozót hozzásegítsen az érvényesüléshez.

Csapatunkban az összes törvényes előny kihasználási módját ismerő könyvelőtől az ügyvédig mindenkit megtalálsz. De már az elején személyesen vele veheted fel a kapcsolatot, ha nem halogatod tovább a jó döntést. Hívd fel most a +3630-243-4455 telefonszámon!